MOJARO

Friday, January 13, 2006

Un site filatelic

Ieri am primit, la Bucuresti, un cepeu din Ducatul Luxembourg,
am cautat, si am gasit si un site cu filatelia acestui stat:

http://www.ept.lu/index.php?lm2=10CAD765E3EF

Propun sa postam site-urile tuturor statelor cu care avem tangenta,
de unde primim corespondenta, sau daca facem schimb de timbre,
cepeuri, plicuri...

1 Comments:

At 4:08 AM, Blogger Mojaro said...

buna Vlad,

am cateva observatii referitoare la cateva ultime aparitii pe site.
Una e ca incepe sa te intereseze mult in sine, mai ca mai mult decat productia noastra, ca sa zic, "artistica", nu?:) dupa mine site-ul este doar o unealta...poate de expunere, care intradevar si-a avut, si cred ca isi mai are de jucat rolul important in MOJARO. Dar MOJARO nu e deloc egal cu site-ul... respectiv nu se merita sa-i atragem o prea mare atentie.
Doi, intotdeauna am crezut, MOJARO
ca fiind un mediu de exprimare a ideatiilor noastre, a celor care fac parte din proiect (nu doar eu, noi doi, sau trei... ci multi multi altii... constientzi de proiect). Posta este doar un "ucenic" sau mai bine zis "invatzacel" al nostru... si nu merita nimic mai mult decat ucenicie... este si singurul participant platit!!!! fiecare cu ucenicii lui... is multi... dar alegand cate ceva de la ei(marca) ne impunem imediat in fata lor... de asta cred ca nu se merita evidentierea lor, acestor poste, care iar isi au un rol f. important, pe care si-l exercita impecabil, dar iar sunt doar o unealta... cu alte cuvinte daca primesti un cepeu din Luxemburg, (pe care poti sa si-l postezi)marca de pe el fiind net importanta in comparatie cu toata productia filatelica a postei statului respectiv din toata istoria existentei sale...(atentie nu incerc deloc sa dimiuez valoarea artistica a marcilor, si bucata de suflet al creatorilor lor, se pot dedica nenumarate bloguri acestor productii si artisti)
trei: alte proiecte, holeart-ul de exemplu - sunt interesante... dar nu sunt mai minimaliste decat orice alt format, de exemplu, un metru cub, un urs alb de un metru inaltime, un triunghi de panza albastra, "don't hurt human rights", dimensiunile nu sunt deloc importante! de fapt chiar m-a mirat ce am cetit in post-ul tau, cum de a trecuct de "ochiul de veghe" a criticului?;)... doar ca in comparatie cu frips, ei doar aduna cu efort minim...(nu?) productie artistica...;), mie imi place FRIPS, pentru ca ei ne-au invitat, si ne-au raspuns, iar si iar, cu atzele lor... ;)
iti scriu pentru ca am crezut ca ai vrut sa stii ce cred si eu desre cateva posturi recente, despre care am simtit ca voiai sa-mi stii parerea... restul, (partea interesanta)... va continua inca o vreme sa-ti parvina prin cepeuri.;)
T.A.

 

Post a Comment

<< Home