MOJARO

Sunday, December 23, 2007

Anul 2008- al shioriceilor! La multi ani!


Litera "Ne" sau "Nezumi", inseamna in japoneza shioricel/shioricei. Conform calendarului japonez, shioarecul e simbolul anului 2008.
Multi ani tutuoror vizitatorilor saitului nostru,
si sa ne vedem si la anu!

T.Ajder

Friday, December 21, 2007

Poate ultimele din acest an...

Un colaj cu nr. 9 dintr-o serie de 32 de cepeuri. De la Fraenz Frisch, cu toate urările de final de an...Este omul care editează propriile mărci, de care sunt foarte încântat, mereu.




acest plic, arătat faţă/verso, se pliază pe acelaşi proiect - "LE RECYCLAGE". Desenul cu numele Pierrick pare a unui copil, şi e tare de tot!. Invitanţii la proiect afirmă că materialul ce-l vor primi de la expeditori va fi folosit ca exemple didactice pentru elevi între 9 şi 11 ani, pentru a ilustra multitudinea de tehnici ale mail-art-ei...

acest plic mi-a parvenit de la un misterios "E", din Franţa, care mă invită să particip la proiectul PROJET RECYCLAGE 2007/2008, a cărui documentaţie va putea fi vizualizată aici. Deci, curaj!

Foarte interesantă situaţia acestui obiect mail-art-istic. E un soi de caserolă de mucava, recipent, folosită de Piet Franzen/SIDAC, pentru "compoziţia" sa, care până a ajuns la centrul de cartare s-a frânt serios şi a necesitat un efort de "restaurare" din partea poştei olandeze - a fost îmbrăcat într-o folie translucidă, cu o mică fantă pentru evacuarea aerului...În felul acesta mi-a parvenit acum câteva zile. O păstrez astfel, căci consider intervenţia poştei ca pe o încheiere a actului artistic întreprins de Piet.